Livrari Produse

Va multumim daca ati ales sa utilizati pagina noastra pentru a achizitiona piese si echipamente.

Livrarea comenzilor

Suntem in permanenta interesati ca atat in relatia cu partenerii nostri cat si in relatiile cu noii clienti sa oferim piese si echipamente de calitate dar si sa le trimitem in siguranta. Din aceasta cauza livrarea comenzilor online sau cele stabilite cu agentii nostri de vanzari sa se faca prin intermediul serviciilor de curier rapid. Ne asiguram ca piesele si echipamentele sunt livrate catre beneficiar ambalate corespunzator astfel incat sa se asigura integritatea absoluta a acestora fara nici cea mai mica zgarietura.

Costurile de transport

Incercam sa mentinem preturi cat mai mici pentru transport in relatia noastra cu dumneavoastra. Pentru comenzile care depasesc o anumita valoare afisata pe site la comenzile online sau pentru comenzile primite telefonic prin intermediul agentilor, transportul produselor si/sau echipamentelor este GRATUIT. De asemenea oferim pentru clientii fideli bonusuri si transport gratuit la comenzi care au caracter regulat.

Pentru toate celelalte cazuri va rugam sa ne contactati si sa stabiliti detaliile transportului cu unul dintre agentii nostri de vanzari.

Livrarea in localitatile in care nu exista retea de curierat rapid

Livrarile in localitatile in care firmele de curierat nu au retea de distributie ar putea avea costuri suplimentare de transport pe care le puteti discuta cu agentul de vanzari.

Ridicare colet de la sediu

Daca sediul dumneavoastra sau imprejurarile va permit puteti ridica coletele direct de la sediul nostru din Strada Barajului nr. 12, Ramnicu Valcea, Valcea.

WashRomania constructii spalatorii detergenti piese