Intrebari frecvente

Mai jos aveti cateva intrebari care ne sunt adresate frecvent

Am incercat sa oferim cateva raspunsuri la intrebari frecvente care ne sunt adresate de catre persoanele care acceseaza pagina noastra. Dorim astfel sa va oferim ajutor in cel mai scurt timp. Daca nu gasiti raspuns la intrebarile dumneavoastra puteti oricand sa ne contactati.

Piesele din catalogul dumneavoastra le aveti pe stoc?

Majoritatea pieselor si echipamentelor listate in catalogul nostru online le avem pe stoc permanent pentru ca firma noastra se ocupa si de constructia spalatoriilor self service si din aceasta cauza actualizam in permanenta stocurile.

Daca o piesa nu se gaseste pe stoc, in cat timp o puteti aduce?

Daca piesa sau echipamentul solicitat nu este pe stoc il comandam imediat la furnizori si ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Livrati piesele si echipamentele prin curier?

Livram piesele si echipamentele comandate in maxima siguranta prin curier rapid in toata tara.

Oferiti transport gratuit pentru comenzile mai mari de o anumita suma?

In functie de piesele si echipamentele comandate puteti stabili cu agentul de vanzari un pret al transportului care poate fi si gratuit in cazul in care deveniti client fidel.

Furnizati si detergenti auto profesionali?

DA. Furnizam detergenti si spuma activa pentru spalatorii in toata tara. Pentru oferta noastra de detergenti de calitate (import Italia) accesati magazinul nostru online disponibil la adresa: https://washromania.ro/magazin/.