Despre noi

WashRomania constructii spalatorii detergenti piese

Construim spalatorii, furnizam detergentii, piesele si echipamentele pentru acestea.

Avem experienta de peste 30 de ani in operarea si constructia spalatoriilor self service atat in Italia cat si in Romania. Furnizam pentru partenerii nostri tot necesarul de spuma activa, ceara si detergenti pentru interioare auto dar si piese si componente (echipamante) pentru spalatoriile self service.

Suntem un partener de incredere si oferim preturi corecte pentru calitatea superioara a echipamentelor furnizate. Am preferet intotdeauna piesele de calitate in detrimentul echipamentelor mai ieftine care pot avea calitate indoielnica.

In primul rand CALITATE

Construim si furnizam numai echipamente de calitate realizate cu ajutorul componentelor de la furnizori cu renume international.

Preturi CORECTE

Oferim preturi corecte la echipamentele furnizate de noi si reduceri pentru clientii fideli.

Asistenta gratuita

Asistenta si consultanta gratuita din partea echipei noastre. In legatura cu spalatoriile self service nu ezitati sa ne contactati.

spalatorie self service WashRomania 3

Spalatorii self service la cheie

Furnizam spalatorii self service „la cheie” cu tehnologie de ultima generatie italiana.

https://washitalia.ro/

aplicare spuma activa cu perie

Detergenti auto profesionali

Asiguram necesarul de detergenti, spuma activa, ceara, detergenti pentru interior pentru spalatoriile self service la preturi foarte bune.

https://washromania.ro/

structura metalica spalatorie cu piste

Structuri metalice spalatorii

Aducem si montam la comanda structuri metalice pentru spalatorii self service de calitate. Structurile sunt realizate din materiale care rezista timp indelungat la actiunea agentilor corozivi.

https://spalatorii-self-service.ro/